Topplistan med störst jackpott i Sverige

En topplista där drömvinsten är garanterad. I topplistan hittar du Sveriges största jackpottar från de populäraste jackpott spelen enligt svenska folket. Är du redo att bli Sveriges nästa jackpott miljonär?

Topp 3 populäraste jackpottarna i topplistan

Det finns en hel uppsjö med jackpottar idag. Den ena med större vinster än den andra. I topplistan fokuserar vi endast på de största och mest populära. Varför vissa av dom har kommit att bli Sveriges populäraste jackpottar är svårt att säga. Mycket beror så klart på storleken. Ju större jackpotten är, desto fler spelare drar den till sig. Men en hel del beror nog också på grafiken och spelets olika funktioner.

 1. Mega Fortune

  Mega Fortune är jackpotten som gör flertalet svenskar ekonomiskt oberoende varje år. Sveriges mest spelade jackpott med regelbundna utbetalningar. Den största utbetalda jackpotten hittills låg på otroliga 154 miljoner kronor.

  Spela nu

 2. Mega Moolah

  Till utseende kanske inte så spännande. Men man ska inte döma boken efter omslaget. Den enorma jackpotten är Sveriges, genom tiderna, största jackpott och kommer slå världsrekord med en sanslös utdelning på över 180 miljoner kronor.

  Spela nu

 3. Mega Fortune Dreams

  En lyxig och upphottad variant av sin populära företrädare Mega Fortune. Jackpotten har en medelvinst på 39 miljoner och går endast att spela på ett fåtal utvalda jackpott hemsidor. Vilket gör det hela lite mer exklusivt.

  Spela nu

Inte bara populära, utan också störst i Sverige

Vare sig man är nybörjare eller inte så är det smart att spela de mest populära jackpottarna. Man kan utgå från att de är pålitliga och roliga spel med bra funktioner. De mest populära jackpottarna är ju faktiskt inte bara populära. De råkar också vara Sveriges största jackpottar.

Vilken jackpott i topplistan är enklast att vinna?

Till att börja med kan vi berätta att ingen jackpott är enkel att vinna. Vore det enkelt att vinna jackpott skulle var och varannan svensk vara ekonomisk oberoende. Men det är väll just det som är lite av charmen också – Att det enbart är ett fåtal svenskar som lyckas kamma hem Sveriges största jackpott.

 • Mega Moolah

  För att vinna de flesta jackpottar behöver man satsa en viss summa pengar och pricka in en speciell kombination av symboler. Det vackra med Mega Moolah’s jackpott är att det enda du behöver göra är att spela. Jackpotten delas slumpmässigt ut till en av alla dess spelare. Men självklart ska spelare som satsar mer också belönas där efter. Ju mer du satsar ju högre procentuell chans är det att du vinner. Lägsta insatsen är 2.50 kr. Satsar du istället 5 kr har du dubbelt så stor chans att vinna.

  Spela nu

Vilken jackpott i topplistan har högst medelvinst?

Bara i topplistan har vi ett tiotal jackpottar. Det handlar om ofantliga mängder pengar i omlopp varje dag. De flesta jackpottar har en medelvinst på 30-40 miljoner kronor och utbetalningar varje månad. Det låter kanske konstigt, men det betyder att flera spelare blir ekonomisk oberoende varje månad.

 • Hall of Gods

  Med en medelvinst på 60 miljoner kronor står Hall of Gods för den högsta medelvinsten bland samtliga svenska jackpottar. Prickar du in tre symboler av Thors hammare får du spela minispelet som går ut på att krossa sköldar. Här gäller det att ha lite tur för bakom vissa sköldarna gömmer sig den mytomspunna jackpotten.

  Spela nu

Vilken jackpott i topplistan är vår personliga favorit?

Det är inte enkelt att välja ut en favorit. Vilken jackpott du än väljer att spela kan vi garantera sanslöst stora vinster. Men det är inte bara vinsten som avgör, utan också vägen dit. Måste man välja en jackpott så kan vi avslöja att vår personliga favorit är Mega Fortune.

 • Mega Fortune

  Mega Fortune har anammat allt som har med lyx och glamour att göra. Man kan säga att spelet avspeglar det lyxliv som väntar dig när du har vunnit jackpotten. För att vinna jackpotten behöver du aktivera jackpott hjulet genom att pricka in minst 3 bonussymboler. Hjulet består av en mängd olika vinster, men det är såklart jackpotten man vill komma åt. Mega Fortune är helt enkelt ett snyggt spel med bra funktioner och så klart en av de största jackpottarna i Sverige.

  Spela nu

De två största jackpott vinsterna från topplistan

Från topplistan delar jackpottarna ut närmare en miljard kronor per år. Det är såna sanslösa summor att man nästan får svindel. De två enskilt största vinsterna i svensk historia översteg båda 150 miljoner kronor.

 1. Mega Moolah

  2018 var året då en ensam spelar stod som vinnare av den största jackpotten någonsin från topplistan. Jackpotten översteg 190 miljoner kronor och blev därmed Sveriges genom tiderna största jackpott från ett jackpott spel.

  Spela nu

 2. Mega Fortune

  2013 satt en annan spelare och spelade Mega Fortune hemma i sin studentlägenhet. Han satsade endast 2,50 kr på ett spin och kammade hem den näst största jackpotten från topplistan på 154 miljoner kronor.

  Spela nu

Både flest och störst vinster i Sverige

Mega Fortune och Mega Moolah är inte bara rekordslående jackpottar utan också två av Sveriges populäraste jackpottar. Om man ser till antalet utbetalningar och storleken på vinsterna så klassas både Mega Fortune och Mega Moolah som de jackpottar som delar ut flest och störst vinster i Sverige. Stå inte bredvid och titta på, testa lyckan redan idag!

Fördelar som gör topplistan till det självklara valet 2018

Förutom att topplistan innehåller Sveriges största och mest populära jackpottar finns det så klart andra fördelar som gör den till det självklara valet. Vare sig man är en ny spelare eller en gammal räv så har topplistan oerhört mycket att erbjuda. Listan kan så klart göras lång, men de tre viktigaste punkterna är följande:

 – Säkra och pålitliga jackpottar
 – Nya miljonärer varje månad
 – Upp mot en miljard i utdelning varje år

Fem största jackpott vinsterna

Mega Moolah 190 miljoner
Mega Fortune 154 miljoner
Arabian Nights 87 miljoner
Hall of Gods 75 miljoner
Beach Life 63 miljoner

Här kan du spela